U Virovitici 1.200 hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

15.09.2013. 11:51:53

Na rukometnom igralištu SD TVIN Virovitica, u subotu 21. rujna, održalo se svečano otvaranje 18. državnog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske „Virovitica 2013.“ na kojem je nastupilo 1.200 dragovoljaca i veterana iz cijele Hrvatske, koji će se natjecati u osam športskih disciplina. Istodobno će se održati i Prvi športski susreti djece hrvatskih branitelja članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske. Ulicama grada Virovitice, održao se mimohod sudionika, dragovoljaca i veterana Domovinskog rata iz 20 hrvatskih županija i grada Zagreba (mimohod je išao dijelom ulice Matije Gupca – Ulicom Ljudevita Gaja – Ulicom ZNG do rukometnog igrališta SD TVIN Virovitica). (udvdr) igrevtc Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.