U Vukovaru navijači Hajduka u miru i tišini položili vijenac i zapalili svijeće za Vukovarske žrtve!

19.03.2018. 08:43:02

Torcidaše su danas dočekali predsjednik Društva prijatelja Hajduka-Vukovar, Bruno Sekereš- predsjednik i Predrag Pedja- Mišić-tajnik. Za Braniteljski portal poručili su i odaslali svoju krilaticu "Bog, Domovina i Hajduk"- iznad svega.... Iz krvi i bola niknut će cvijeće, Torcida nikad zaboravit ne će Vukovar! Prostorija vukovarske Torcide nalazi se u Županijskoj ulici u Vukovaru,gdje su se danas okupili torcidaši iz svih krajeva Hrvatske. U suradnji HNK Hajduk i Društva prijatelja Hajduka Vukovar, svake godine se organiziraju dočeci navijačkih skupina Hajduka iz cijele Hrvatske, pa je tako i ove godine. Torcidaše su danas dočekali predsjednik Društva  prijatelja Hajduka-Vukovar, Bruno Sekereš- predsjednik i Predrag Pedja- Mišić-tajnik. Za Braniteljski portal poručili su i odaslali svoju krilaticu “Bog, Domovina i Hajduk”- iznad svega.
[caption id="attachment_43971" align="aligncenter" width="373"] TORCIDA ODAJE POČAST ŽRTVAMA VUKOVARA KOD BIJELOG KRIŽA-/Foto Torcida[/caption]
Nakon što su se svi okupili u Društvu prijatelja Hajduka Vukovar, krenuli su mirno i dostojanstveno na spomen križ “Bijeli križ” na ušću Dunava i Vuke u Vukovaru gdje su uz molitvu za sve žtve položoli vijenc i zapalili svijeće. Sve je danas kao i uvijek kad dolazimo u Vukovar prošlo u miru, tišini i dostojanstvu uz odavanje dužnog pijeteta svim Vukovarskim žrvama, rekao nam je veliki fan Hajduka i vukovarski branitelj, Predrag Peđa Mišić, koji je zajedno sa vukovarskim prijateljima Hajduka dočekao Torcidu. Veliki je broj mladih ljudi danas došlo u Vukovar pokloniti se žrtvama na Bijeli vukovarski križ. Upravo je to ono što nas starije koji smo prošli pakao Vukovara i hrvatskih bojišta, na poseban način veseli. Mladi su naša budućnost. Nakon što su položili vijenac navijači Hajduka mirno su se zaputili na nogometni susret Hajduka i Osijeka u Gradski vrt NK Osijek. Inače je Torcida poznata po oslikavanju grafita, posebice u Vukovarskoj ulici u Splitu na kojima su oslikani svi heroji Vukovara i mnogi drugi heroji Domovinskog rata. Torcidaše su danas dočekali predsjednik Društva  prijatelja Hajduka-Vukovar, Bruno Sekereš- predsjednik i Predrag Pedja- Mišić-tajnik. Za Braniteljski portal poručili su i odaslali svoju krilaticu “Bog, Domovina i Hajduk”- iznad svega. A što drugo reći već BRAVO TORCIDA!

T.Horvat

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.