Ubojstvo u Omišu: Muškarac na motoru upucao vozača auta - video

09.11.2019. 17:05:00

Na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet u Omišu bilo je nešto prije 14 sati u subotu ubijenog muškarca. Navodno je muškarac na motoru pucao u muškarce koji je bio u automobilu ...

          

Nešto prije 14 sati u subotu, na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzetom ubijen je jedan muškarac, potvrdio nam je policiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako neslužbeno znamo ,  žrtva je bila u automobilu s djevojkom kada je došao muškarac u motoru i uputio ga. Nakon toga je pobjedo.Ubijen je 38-godišnji KF, policija intenzivno tragala za ubojicom.

foto:  portal Dalmatinski

foto:  portal Dalmatinski

Navodno je sa žrtvom bila i djevojka, a ubojstvo se dogodilo u trenutku kada su stali na proširenje ceste kako bi pojeli hranu iz fast fooda. Zločin je počinjen samo u blizini kuća, a šokirani susjedi su se odmah zatvorili u  svoje domove. Rijetki od njih koji su htjeli davati izjave kažu kako su čuli da je djevojka vrištala. 

Omišani kažu da su čuli jedan hitac. 

foto: Dalmatinski portal

foto: Dalmatinski portal

Na mjesto događaja stigla je hitna pomoć i policija te ogradila mjesto ubojstva. Obaviješteno je i državno odvjetništvo. Obavit će očevid i utvrditi okolnosti.

Muškarac koji je ubijen u automobilu na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet navodno je bio vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen, piše Slobodna Dalmacija.

- Mogu vas izvijestiti da je u 14 sati policija primila dojavu o smrtnom slučaju u vozilu. Izlaskom na mjestu događaja i dolaskom Hitne medicinske pomoći potvrdili su ubojstvo 38-godišnjaka, koji je na mjestu preminuo. Mjesto događaja je osigurano, izvijestili smo nadležno županijsko državno odvjetništvo. U pripremi su očevidne radnje. Što se tiče ostalih detalja, samo je u tijeku kriminalističko istraživanje. Postoje tajna mjesta događaja, odnosno krim istraživanja. Što se čini počinitelja, on je zasad nepoznat. Na mjesto događaja dolazi i zamjenik županijskog državnog odvjetnika - rekao je  Ivica Buzov , voditelj Službe općeg kriminaliteta Pučko-splitsko-dalmatinske. 



Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Luka Pacek, Mario Matana, Višnja Kragić Mahmutović/Foto: Miranda Čikotić/Pixsell/Dalmatinski portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.