Učenici i učitelji Osnovne škole Đurđevac obilježit će Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

17.11.2020. 17:18:00

Učenici i učitelji Osnovne škole Đurđevac, u utorak, 17. studenoga 2020. obilježili su Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje paljenjem svijeća i učenjem o povijesnim događajima vezanim za državni blagdan 18. studenoga.

Učenici i učiteljice  Područnih škola u Budrovcu, Čepelovcu, Mičetincu i Sirovoj Kataleni svijeće su zapalili ispred školskih zgrada kao i učenici i učiteljice odjela za učenike s teškoćama. Učenici i učitelji matične škole ove godine svijeće zapalalili su u parku ispred školske zgrade na području “fontane” odnosno cvijetnjaka.

Razredna nastava u vremenu od 10.20 do 11.30 sati - svaki razredni odjel po dobivenom rasporedu. Predmetna nastava u vremenu od 16.40 do 17.30 sati po dobivenom rasporedu.

Pozivamo roditelje, bake i djedove te građane našeg grada da nam se pridruže i u navedeno vrijeme da donesu svoj lampaš ili svijeću te na taj način odaju počast i zahvalu za sve žrtve koje su podnesene za slobodu naše domovine.

Budimo odgovorni i držimo se uputa HZZJZ. Čuvajmo zdravlje naših učenika i svoje zdravlje- držite razmak.

Izvor: djurdjevac.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.