Udbaška klika HRT-a ne prestaje s progonom prohrvatskih novinara: Komunist Radman treba krampat na Golom otoku!

05.12.2013. 13:01:40

5.12.2013.

'Nedopustivo je da javnu televiziju koju plaćaju hrvatski građani vode komunisti poput Radmana, nedopustivo je da se na HRT-u gledaju strani filmovi i to srpski bez prijevoda tj. titlova na hrvatski jezik, nedopustivo je da se od ratne tematike prikazuju samo partizanski filmovi tj. filmovi koji veličaju komunistički režim koji je osuđen od strane hrvatskog naroda, a dokaz tome je potpisivanje rezolucije vijeća Europe 1481, na kraju krajeva osobe poput Radmana i njegovih političkih šefova po ovoj rezoluciji u Hrvatskoj mogu biti samo obični radnici na lopati ili motiki.

Nakon što je poznata hrvatska novinarka Nada Prkačin objavila prilog o političkom emigrantu Vinku Nikoliću u emisiji TV kalendar, uzjogunila se i zamjerila je lijeva medijska scena Prkačin prilog koji govori o navodnom 'genocidnom fašističkom zločincu'. Nakon toga Prkačin prolazi pravu agoniju u vlastitoj TV kući. Nada Prkačin autorica je i brojnih filmova o generalu Anti Gotovini, a materijale za izradu filmova uzimala je iz arhiva HRT- a. Nakon što je Gotovina u Vukovaru izabrao stranu, onu hrvatsku, Nadi Prkačin zabranjeno je korištenje arhive HRT-a i također se govori o mogućem otkazu. Nakon Karoline Vidović- Krišto, jasno je da HRT vodi udbaška klika koja po nalogu mora progoniti sve novinare koji bar malo naginju domoljublju. Na našu redakciju stiglo je otvoreno pismo podrške domoljubne organizacije Croatorum u kojem su upozorili na nepravilnosti rada HRT-a i u kojem daju bezuvjetnu podršku novinarki Nadi Prkačin. 'Nedopustivo je da javnu televiziju koju plaćaju hrvatski građani vode komunisti poput Radmana, nedopustivo je da se na HRT-u gledaju strani filmovi i to srpski bez prijevoda tj. titlova na hrvatski jezik, nedopustivo je da se od ratne tematike prikazuju samo partizanski filmovi tj. filmovi koji veličaju komunistički režim koji je osuđen od strane hrvatskog naroda, a dokaz tome je potpisivanje rezolucije vijeća Europe 1481, na kraju krajeva osobe poput Radmana i njegovih političkih šefova po ovoj rezoluciji u hrvatskoj mogu biti samo obični radnici na lopati ili motiki. Otvoreno  pitamo ovim putem Radmana gdje su novci hrvatskog naroda i branitelja koji se uplaćuju sa rtv pristojbom, zašto se ne snimaju filmovi na tematiku domovinsko-obrambenog rata, zašto se ne snimaju braniteljske aktivnosti umjesto vampirskih partizanskih i četničkih spodoba protiv kojih smo se mi branitelji borili a borili smo se protiv komunizma, zvijezde petokrake i kokarde u domovinskom ratu. Gospodo, SDP nasljednik SKH je odgovoran za naoružavanje četnika oružjem Teritorijalne obrane, SDP je politička stranka koja je bila i bit će protiv Hrvatskog naroda, Radman je poltron SDP-a i komunista i kao takav ne može voditi Hrvatsku radio televiziju,' piše u pismu pristiglom na našu redakciju. HRT zaista više ni ne skriva svoju naklonjenost vlastima iako su vlasnici HRT-a svi građani Republike Hrvatske. Tako je HRT postao alat ove 'komunističke' vlasti a cilj im je ni manje ni više obezvrijeđivanje hrvatskih vrijednosti te progon svih prohrvatskih novinara koji na sreću još uvijek nisu zaboravili temelje istinitog i objektivnog izvještavanja kao što je to slučaj s novinarkom Nadom Prkačin. Domoljubna organizacija Croatorum napominje 'Mi ćemo se osobno potruditi da se rezolucija Vijeća Europe 1481 provede u cijelosti a Radmani, Trešelići, Pusići i ostali petokolonaši mogu u tom slučaju dobiti samo kramp da krampaju na Golom otoku.'

  • Autor: Z.K.
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.