Udruga Pravednik: 'Ulazak u EU je protuustavan, a Europska unija je okupator Hrvatske!

28.06.2013. 12:49:53

Ovaj saziv Sabora je nelegitiman i ne predstavlja volju hrvatskog naroda kao i sve donesene njihove odluke se smatraju nelegitimnim! - tvrdi Natko Kovačević, predsjednik udruge Pravednik.
- Udruga Pravednik proglašava pristupanje Republike Hrvatske u EU nelegitimnim, nezakonitim i protuustavnim, jer referendum niti po Zakonu niti po regularnosti nije prošao, priopćili su iz udruge. - Referendum po zakonu nije prošao jer nije glasovalo niti 50% + 1 glas od ukupnog broja glasačkog tijela, a po Zakonu o referendumu to je minimum. Po regularnosti nije prošao, jer je u opticaj bilo pušteno preko 900000 viška nevažećih glasačkih listića, a sada na lokalnim izborima 2013. taj broj nevažećih listića u roku godinu dana smanjen je za preko 620000 listića, što potvrđuje neregularnost i Referenduma 2012., a i Parlamentarnih izbora 2011.! - tvrde u udruzi Pravednik. - Ovaj saziv Sabora je nelegitiman i ne predstavlja volju hrvatskog naroda kao i sve donesene njihove odluke se smatraju nelegitimnim! Udruga Pravednik je navrijeme i to dva puta upozorila Ustavni sud i poslala 'Zahtjev za provođenje nadzora nad ustavnošću i zakonitošću državnog referenduma o pristupanju Republike Hrvatske u EU', ali Ustavni sud je odbacio zahtjev te na taj način pogazio Ustav Republike Hrvatske i stavio se u službu ne legitimista i uzurpatora na vlasti i u lažnoj saborskoj oporbi, te njihovu političku kriminalnu i veleizdajničku samovolju stavio iznad Zakona o referendumu! S toga od 1. srpnja 2013. godine pridruživanje Republike Hrvatske Europskoj Uniji Udruga Pravednik proglašava ne legitimno i protuustavno, a Europsku Uniju okupatorom Hrvatske države i Hrvatskog naroda!- zaključuje se u priopćenju koje potpisuje predsjednik Natko Kovačević.
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.