Udruga umirovljenih i razvojačenih branitelja HVO-a Sarajevo suosjeća s obiteljima stradalih u Srebrenici

11.07.2016. 13:49:14

U povodu 21. obljetnice genocida u Srebrenici, Udruga organizatora otpora umirovljenih i razvojačenih branitelja HVO Sarajevo oglasila se priopćenjem u kojem izražava duboko suosjećanje s obiteljima stradalih u Srebrenici. – Zločin u Srebrenici dogodio se pred očima međunarodne javnosti, što ovom genocidu daje dodatnu težinu. Srebrenička tragedija je najbrutalniji zločin protiv čovječnosti u Europi od Drugog svjetskog rata, a ni nakon 21 godinu istina o Srebrenici nije potpuna, niti su počinitelji odgovarali za svoja zlodjela. Ovim putem naša udruga i nekadašnji branitelji HVO Sarajevo izražavaju duboko suosjećanje s obiteljima stradalih u Srebrenici, a posebno sa srebreničkim majkama koje su godinama nakon što je zločin otkriven morale ukazivati na ovaj genocid, rekao je glavni tajnik Udruge organizatora otpora umirovljenih i razvojačenih branitelja HVO Sarajevo Vladimir Džakula./HMS/

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.