Udruga veterana 122. brigade dobila ribolovno pravo na akumulaciju Koritnjak

03.08.2022. 15:24:00

Kao što je i najavljivano nakon uspješno provedenog projekta sufinanciranog iz EU ESF ” Poboljšanje kvalitete života i socijalne uključenosti branitelja i stradalnika Domovinskog rata” 2019. – 2021., u postupku je i novi projekt Udruge veterana 122. br. HV Đakovo koji će biti nastavak prethodnog.

Za potrebe projekta Udruzi je pripalo ribolovno pravo na akumulaciju Koritnjak u Bučju Gorjanskom s ciljem  psihoterapeutskog, sportsko rehabilitacijskog i poučno edukacijskog segmenta socijalne uključivosti hrvatskih branitelja za što se izvode predradnje i pripreme kao dio ukupnog projekta o kojem će biti više riječi u skorije vrijeme.

Za sada su pojedini članovi dobili jasne i precizne upute i zadatke (do daljnjega na području akumulacije Koritnjak nije dozvoljena bilo kakva ribolovna aktivnost).

Sukladno Ugovoru i Odluci (Ministarstvo poljoprivrede RH) ovlaštenik ribolovnog prava u ovom slučaju je Udruga veterana 122. br. HV Đakovo i započet će pripreme predradnje za provedbu projekta.

Izvor: moje-djakovo.com

Izvorni autor: Izvor|Foto: Udruga veterana 122. brigade HV Đakovo

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.