Udruga veterana 4.gardijske brigade “Pauci” darovala web stranicu "Vukovima"

09.03.2017. 15:22:06

ČETVRTA DEVETOJ: Udruga veterana 4.gardijske brigade “Pauci” darovala web stranicu suborcima iz 9. gardijske brigade “Vukovi” Svjedoci smo još jednog lijepog primjera suživota i solidarnosti među hrvatskim braniteljima, ovoga puta na području web tehnologije. Naime, ratnici 4. gardijske brigade izradili su responzivnu web stranicu i poklonili ratnicima 9. gardijske brigade. Na stranici koja je izrađena prema najnovijim standardima web tehnologije, a koju je izradio specijalist za web marketing i pripadnik ratne 4. gardijske brigade, Ivan Goreta Prika, može se pročitati i kompletna monografija 9. gardijske brigade. Tako se učinio još jedan korak kako bi se u ovom digitalnom vremenu Domovinski rat očuvao od zaborava. Novouređenu web stranicu možete posjetiti na sljedećem linku: http://9gbr-vukovi.hr/ Monografiju Vukova pročitajte ovdje: http://9gbr-vukovi.hr/monografija#page/1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.