Udruga veterana 4. gardijske protiv napada na generala Krstičevića

23.11.2016. 13:34:43

Na konferenciji će prisustvovati predstavnici Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge specijalne policije Udruga veterana 4. gardijske brigade organizirat će konferenciju za medije u povodu napada na ministra obrane generala Damira Krstičevića. Presica će se održati u četvrtak u Udruzi veterana 4. gardijske brigade (Ruđera Boškovića 25, Split). Na konferenciji će prisustvovati predstavnici Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge specijalne policije. Presicu će voditi predsjednik ZUV HGP-a Dražimir Jukić, predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Josip Klemm i predsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade Božo Zadro.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.