Ugledni liječnik optužen: Stavljao je kokain na p*nis, ljubavnica preminula od predoziranja

07.02.2021. 10:26:00

Ugledni njemački estetski kirurg Andreas David Niederbichler (45) osuđen je na devet godina zatvora jer je na svoj penis stavio kokain prije nego što ha je njegova ljubavnica, javnosti poznata samo kao Yvonne M, išla oralno zadovoljiti zbog čega se predozirala i preminula. 

“Da, bilo je droga, ali nisam im ništa davao bez njihova znanja. Želim dokazati da kazneno djelo nije rezultiralo smrću”, rekao je Niederbichler za njemački Bild.

Ta 38-godišnjakinja nije bila liječnikova jedina žrtva zaključeno je na sudu u njemačkom gradu Magdeburgu. Liječnik je na svoj penis stavljao kokain prije analnog, vaginalnog i oralnog seksa s tri druge žene u razdoblju između rujna 2015. i veljače 2018. godine. Tužitelji su rekli kako je ženama potajno stavljao kokain u šampanjac, ruž za usne i pastu za zube.

Nekoliko žrtava žalilo se da su imale vrtoglavice, a jedna od njih dva puta je imala automobilsku nesreću.

Tužitelji su rekli da je također potajno stavljao kokain u čaše šampanjca, ruž za usne i pastu za zube. Glavna tužiteljica Eva Vogel rekla je: “Davao im je kokain kako bi slobodno obavljao daljnje seksualne radnje.”

Liječnik je radio u Klinici za plastičnu, estetsku i kirurgiju ruku Ameos u Halberstadtu, a prije toga imenovan je glavnim liječnikom za plastičnu, estetsku i kirurgiju ruku u Općinskoj bolnici Dessau.

Obraćajući se sudu u vrijeme suđenja, jedna od prijateljica pokojne Yvonne M kazala je: “Žrtva je htjela ostaviti muža zbog dr. Niederbichlera. On je njoj bio poput Christiana Greya iz ‘Pedeset nijansi sive’.”

Doktor je upoznao Yvonne na mrežnoj stranici za dogovaranje spojeva, a sud je utvrdio da, iako je seks bio sporazuman, oralni seks u kojemu je žrtva završila s kokainom u ustima – nije. Sada ga tuže Yvonnein udovac i sin, koji traže odštetu, kao i pokušaj prisiljavanja nekadašnjega najboljeg liječnika da plati troškove pogreba, što je dosad odbijao učiniti,

Izvor: Podravski list

Izvorni autor: PL/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.