UHBDDR-PRIMOŠTEN „NEKA VIDE DA NAS IMA 2014“

11.06.2014. 20:34:35

31.05. u Grebaštici i 10.06. u Rogoznici na jugu Šibensko-kninske županije održan je u organizaciji “ UHBDDR-PRIMOŠTEN,“UHBDDR-GREBAŠTICA“,“UHBIDR-ROGOZNICA“, malonogometni turnir hrvatskih branitelja. U dvije večeri prekrasnog zajedništva hrvatskih branitelja u malonogometnom takmičenju braniteljskih udruga, a nakon toga i zajedničkim domjencima ova koordinacija braniteljskih udruga je još jednom pokazala kako se trebaju okupljati hrvatski branitelji da pokažu prijateljstvo, zajedništvo i snagu hrvatskog branitelja te podsjete na vrednote i žrtvu Domovinskog rata. Prvo mjesto na turniru je pripalo ekipi „VOJNA POLICIJA-ŠIBENIK“, drugo „UHBDDR-GREBAŠTICA“, treće „UHBDDR-PRIMOŠTEN“ , a četvrto mjesto osvojila ekipa „UHBIDR-ROGOZNICA“ inače prošlogodišnji pobjednik. Najviše pogodaka je postigao Marin Morić-Bili , a najbolji golman je Željko Savković-Netijak oba iz „UHBDDR-PRIMOŠTEN“. U ime koordinacije udruga diplome je podijelio Ante Perica predsjednik „UHBDDR-PRIMOŠTEN“ koji je zahvalio svim učesnicima te rekao da su branitelji svjesni da ih danas pojedini u Hrvatskoj ne vole, ali kad branitelji pokažu zajedništvo i snagu kao u Domovinskom ratu tako i ovom prigodom onda mogu biti samo pobjednička vojska jaka te sve pozvao da se okupe i iduće godine ako Bog da u još većem broju. B.P.H.D.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.