UHBDR91: Za obol u stvaranju Hrvatske Predsjednici dodijeliljena “Velika zlatna plaketa”

12.06.2015. 11:30:44

UDRUGA hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.), u suradnji s drugim udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata, dodijelila je predsjednici Republike Kolindi Grabar – Kitarović „Veliku zlatnu plaketu – Da se ne zaboravi !”, priopćio je u četvrtak predsjednik udruge UHBDR91. Mladen Pavković. “Priznanje se dodjeljuje za sve što je hrvatska predsjednica učinila za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu”, navodi se, uz ostalo, u priopćenju. Grabar – Kitarović svoj obol u stvaranju države dala je već na početku svoje uspješne političke karijere, od rada u Ministarstvu znanosti i tehnologije, a poglavito u Ministarstvu vanjskih poslova RH. Osobito se pamti njezin rad kao veleposlanice Republike Hrvatske u Sjedinjenim Američkim Državama te rad u NATO-u, dodaje se. Predsjednik UHBDR91. Pavković u priopćenju ističe kako je Kolinda Grabar-Kitarović dolaskom na čelo Hrvatske “iskazala svoje domoljublje i želju za što veći probitak Hrvatske, i u Europskoj uniji i u cijelom svijetu”, te da zajedno sa svojim suradnicima pokušava riješiti mnogobrojne probleme hrvatskih ratnih veterana, koji su najzaslužniji za oslobođenje i stvaranje države.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.