Uhićen Ivan Vilibor Sinčić: Policajci morali intervenirati na deložaciji!

28.09.2015. 13:49:30

[caption id="attachment_50072" align="aligncenter" width="459"]sinčić-660x413 Photo: Facebook / Živi zid[/caption] "Do deložacije je došlo jer je gradski stan denacionaliziran i cijela je zgrada vraćena nasljedniku prvobitnog nasljednika." Tijekom deložacije Adema Brešaja na Trgu žrtava fašizma 9 u Zagrebu u ponedjeljak su uhićeni članovi Živog zida, između ostalih i bivši predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić. “Na današnjoj deložaciji Adema Brešaja na Trgu žrtava fašizma uhićeno je troje naših kolega Ivan Vilibor Sinčić, Borna Bjedov i Dilja Kačinari, čovjek je inače bez posla nakon 28 godina radnog staža, nema novaca, bolestan je i završio je na ulici”, navode na službenoj Facebook stranici Živog zida. “Do deložacije je došlo jer je gradski stan denacionaliziran i cijela je zgrada vraćena nasljedniku prvobitnog nasljednika. Živi zid nazvao je tek sada u 8.50 ujutro jer nije mogao prije, bio je na sprovodu oca u Peći na Kosovu”, objavio je Živi zid na istoj stranici. živi zid1 živi zid2

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.