UHIĆEN OTAC DAVIDA KOMŠIĆA! Policija ga privela zbog ozbiljnih prijetnji

12.04.2018. 09:11:46

Ivo Komšić već je jednom priveden u utorak, ali je i pušten. Zbog njegovih prijetnji sutkinja Sanja Mazalin dobila je zaštitu, no u srijedu je ponovno priveden s još dvije osobe zbog ozbiljnih prijetnji 47-godišnjaku.

Ivo Komšić, otac Davida Komšića (20) koji je u ponedjeljak na zagrebačkom Županijskom sudu osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva Kristine Krupljan (18) u veljači prošle godine, uhićen je u srijedu tijekom poslijepodneva zajedno sa svojim kumom Vjekoslavom i još jednim muškarcem zbog prijetnji 47-godišnjaku, potvrdili su za Net.hr iz PU zagrebačke. Prijavu protiv Komšića navodno je podnio 47-godišnjak koji s Komšićem ima neke neriješene odnose. Kako nam kazali u policiji, kriminalističko istraživanje je još u tijeku.

Strah od eksploziva

Inače, Komšić je u utorak nakon presude viđen kako obilazi i zagleda automobile parkirane ispred Županijskog suda. Ondje je bio i automobil sličan onome kojeg vozi sutkinja Sanja Mazalin koja je presudila njegovu sinu. Zbog toga su bili pozvani i djelatnici protueksplozijskog odjela koji su pregledali parkirane automobile. Poznato je da je Komišić nakon presude opsovao sutkinju, a i tijekom suđenja je dolazio u sukobe s novinarima.

Kum prijetio fotoreporteru

Jutarnji list piše kako je njegov kum Vjekoslav Komšić, koji je također uhićen u srijedu, fotoreporteru Pixsella Marku Lukuniću rekao je: “Ovo ti je zadnje što snimaš!”. Komšić je u utorak bio na razgovoru u policiji, ali je pušten. Sutkinja je nakon toga dobila zaštitu. No, dan kasnije opet je priveden i to u društvu svog kuma te još jednog muškarca. U četvrtak bi trebali izaći pred istražnog suca. Zbog ozbiljne prijetnje mogao bi dobiti i tri godine zatvora.

Autor: