Uhićen Predrag Bogićević, vođa četničkog Ravnogorskog pokreta

12.01.2017. 23:23:30

INTERPOL Interpol i Crna Gora raspisali su za njim međunarodnu potjernicu zbog sumnje o organizaciji neuspjelog terorističkog napada na crnogorske državne institucije na dan parlamentarnih izbora 16. listopada prošle godine Predrag Bogićević (46), predsjednik Ravnogorskog pokreta, priveden je na informativni razgovor u stanicu MUP-a u Kragujevcu po Interpolovoj potjernici. Interpol i Crna Gora raspisali su za njim međunarodnu potjernicu zbog sumnje o organizaciji neuspjelog terorističkog napada na crnogorske državne institucije na dan parlamentarnih izbora 16. listopada prošle godine, javlja srbijanski Blic. Crnogorske vlasti raspisale su potjernice i za ruskim državljanima Eduardom Širokovim i Vladimirom Popovim, kao i Nemanjom Ristićem iz Beograda. Svi su osumnjičeni za terorizam u pokušaju i stvaranje kriminalne organizacije.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.