Ujutro moguća magla, a zatim posvuda stiže sunce

30.08.2014. 08:25:52

Pretežno sunčano i u većini krajeva vrlo toplo, na Jadranu i vruće. U kopnenom području ujutro se mjestimice očekuje magla, a poslijepodne povremeno umjerena noablaka. Vjetar slab, na Jadranu do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura uglavnom između 8 i 13, na Jadranu od 16 do 23, a najviša dnevna od 22 do 27, na Jadranu između 27 i 32°C. U Zagrebu prevladavat će sunčano. Ujutro se mjestimice očekuje magla, a poslijepodne mala do umjerena naoblaka. Vjetar većinom slab sjeveroistočni. Jutarnja temperatura između 11 i 13, a najviša dnevna oko 26°C. Biometeorološke prilike će posvuda biti povoljne. Većina ljudi će se osjećati dobro i biti dobrog raspoloženja. Tegobe uzrokovane vremenom ne bi trebali imati niti kronični bolesnici. TN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.