Ukoliko Linić Nini Paviću oprosti 600 milijuna kuna, onda sirotinji treba vratiti sve ovrhama 'oteto'

07.06.2013. 08:51:46

To više nije tajkunska jazbina, to je skoro pa leglo, dok narod gladuje ratna kukavica i legalni ratni profiter, Ninoslav Pavić, koji je početkom devedesetih bio obični odrpanac, s obzirom na ovo što danas ima, poput mu šegrta i najbogatijeg hrvatskog srednjoškolaca, Davora Butkovića, pregovara, prema nekim medijskim spekulacijama, s ministrom financija države osiromašenih građana, Slavkom LInićem, da mu se oprosti 600 milijuna kuna dugova, dok istodobno gradi novi elitni 'zvijerinjak' na Vrbanima. U kakvoj mi to državi živimo? Sirotinja da crkne od gladi, a on da se bogati, kako se kukavički bogatio tijekom Domovinskog rata, umjesto da ga se mobiliziralo i poslalo zajedno sa šegrtom u Ravne Kotare kako bi i sam shvatio šo znači biti hrvatski branitelj. Dok branielji dižu ruke na sebe njemu će država opraštati dugove!? U čije ime, tko je režim ovlastio da beskrupuloznim tajkunima oprašta milijunske dugove dok istodobno sirotinja zbog ovrha ostaje bez svojih kuća, krova nad glavom? Da je Jutarnji list režimsko sranje to je odavno jasno, da je Slobodna Dalmacija dalmatinski bedem Zorana Milanovića nitko normalan ne dvoji, međutim, ne našom lovom. Ukoliko se Paviću oprosti 600 milijuna kuna dugova onda sirotinji treba vratiti sve što joj je ovrhama legalno, uz budnu pratnju policije, oteto i obeštetiti sirotinju zbog pretrpljenog straha i duševnih boli.  Zašto bi netko u ovoj zemlji plaćao račune ako to ne mora Ninoslav Pavić? Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.