Ukrali zastave i Gotovininu sliku Udruzi oboljelih od PTSP-a!

21.10.2013. 09:35:54

vijest-slika

Predsjednik županijske Udruge branitelja liječenih od PTSPa-, Jere Zurak, ostao je šokiran kada je sinoć došao pred zgradu u kojoj su prostorije njihove udruge - na pročelju nije bilo zastava, vrata su bila provaljena, a na zidu nije bilo Gotovinine slike, kao ni nekih materijala Udruge! Zurak, kaže nam, nije mogao svojim očima vjerovati što im se dogodilo, jer se pitao kome je mogla zasmetati njihova udruga i tko je na ovakav način mogao skinuti zastave ispred prostorija, onu državu i drugu, zastavu grada: - Odmah sam zvao kolegu Robija iz Udruge, jer sam bio pod tolikim šokom da nisam vjerovao da su nam stvarno ovo učinili! Pa, kome smeta naša Udruga, skačemo u pola noći kada nekome treba pomoć, pogotovo kada netko ima suicidalne misli, i tu sam 24 sata dnevno za sve naše članove, i u dobru i u bolesti. Ne znam zašto su nam ovo napravili, naši su članovi ogorčeni, ovo im je jako teško palo - kaže Zurak. Odmah je pozvao policiju, oni su napravili zapisnik i sada se traži počinitelj. Nevjerojatno je da su, osim zastava, ukrali čak i vijke i držače u kojima su zastave stajale, a uzeli su i kvaku od ulaznih vrata. Nadaju se da će policija otkriti počinitelje ove krađe i da će makar objasniti zašto su ovo učinili. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.