Umalo novi Čačić: Ministrov zamjenik krivac za prometnu nesreću, naletio na Mađare

25.07.2013. 15:44:49

Jakša Puljiz je zbog prebrze vožnje naletio na automobil mađarskih tablica. S njim su u vozilu bili supruga i sin, koji je u sudaru tri autobomila u tunelu Plastina zadobio teške tjelesne ozlijede Jakša Puljiz zamjenik je ministra regionalnog razvoja, a službenim vozilom Ministarstva razvoja prošlu je subotu naletio na vozilo mađarskih registracijskih oznaka. U nesreći je teške ozljede zadobio njegov 7-godišnji sin. Bio je jedan od tri sudionika prometne nesreće u tunelu Plastina. Protiv Puljiza bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće s teškim tjelesnim ozljedama, prenosi Jutarnji. S Puljizom i sinom u automobilu se vozila i Puljizova supruga. Od prometne nesreće prošlo je pet dana, ali bez glasa iz Ministarstva o Puljizovoj prebrzoj vožnji. Među mnogim pitanjima nametnulo se i to je li dječak bio vezan sigurnosnim pojasom. Glasnogovornica Ministarstva regionalnog razvoja rekla je kako u posebnoj sjedalici mora biti dijete od pet godina, a Puljizov sin ima sedam. Glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske Maja Brozičević otkrila je da je dječak bio vezan pa protiv Puljiza neće biti podnijeta prekršajna prijava. Iz PU ličko-senjske rekli su kako i dalje stoje kod toga da je vozačica Toyote Yaris svojim prednjim kotačem naletjela na poklopac šahta. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.