Umirovljena časnica HV-a sprejem išarala Bandićev službeni automobil

09.05.2019. 17:12:20

Policija je ubrzo stigla pred poglavarstvo i obavila razgovor s revoltiranom gospođom

Automobil gradonačelnika Milana Bandića, koji se nalazio kraj garaže gradskog poglavarstva na Trgu Stjepana Radića, jedna je gospođa jučer poslijepodne išarala sprejem. Kako doznajemo od očevidaca, gradonačelnikovo vozilo posprejala je nekadašnja pripadnica 145. i 123. brigade HV-a, umirovljena časnica koja ima status ratnog vojnog invalida. Do umirovljenja 1999. radila je neko vrijeme i u MORH-u.

Intervencija zagrebačkih policajaca

Ona je jučer oko 14 sati počela špricati sprejem Bandićev automobil koji je bio parkiran ispred poglavarstva. Zbog toga je žurno na Trg Stjepana Radića pozvana policija koja je s nezadovoljnom gospođom obavila razgovor. Iz Policijske uprave zagrebačke potvrđeno nam je da su policijski službenici intervenirali zbog incidenta u kojem je oštećeno gradonačelnikovo vozilo. Je li on u tom trenutku bio u automobilu ili u blizini, za sada nije poznato. Svjedoci događaja tvrde da je samo Bandićev vozač bio u automobilu. Više detalja znat će se nakon što policija utvrdi što je izazvalo revolt umirovljene časnice koja je zbog toga odlučila oštetiti gradonačelnikov službeni automobil.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.