Umirovljeni branitelj pronašao bebu: 'Bila je bucmasta s velikim crnim očima'

09.07.2013. 11:27:16

Novorođena beba ostavljena je ispred Doma zdravlja u Osijeku. Nepoznato je za sada u kakvom je stanju. Tek rođena beba ostavljena je jutros ispred Doma zdravlja u osiječkom naselju Jug 2. Bebu je prvi primijetio umirovljeni hrvatski branitelj koji živi preko puta te zdravstvene ustanove, Ivica Mihaljčuk. Ispričao je kako je ujutro, oko 6:15 sati čuo dječji plač. Kada je pogledao kroz prozor, vidio je susjeda ispred zgrade i zamolio ga da pogleda što se to čuje. Susjed je odmah vidio da se radi o bebi te su nazvali 112. 'Bila je u košari, bucmasta s velikim crnim očima', rekao je Ivica dodajući kako se radi o curici koja je ostavljena ispod natkrivenog dijela Doma zdravlja. Djevojčica je ubrzo smještena u bolnicu. U ovoj teškoj situaciji, Ivica također kaže kako ne osuđuje majku, jer 'beba je bila zaštićena i ispred Doma zdravlja'. Dodaje da je bi potresen, ali i sretan jer je bebu pronašao prije nego joj se nešto dogodilo. Nepoznato je za sada u kakvom je stanju. Zbog delikatnosti situacije, policija ne želi otkriti ništa, a tragaju za roditeljima i obitelji nesretne bebe. (D.B. / I.D. / A.M. / Agencija VLM) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.