Umirovljeni pukovnik HV-a Drago Adžaga koordinator HSP AS za grad Vukovar

26.01.2015. 16:11:49

Dana 26.01.2015. u stranačkim prostorijama u Vukovaru svečano je uručeno imenovanje Dragi Adžagi kao koordinatoru HSP AS za Podružnicu Vukovar. Imenovanje mu je uručio glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić u nazočnosti predsjednika Kluba vijećnika HSP AS u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije i člana Predsjedništva stranke iz Vukovara Tomislava Džanka. Prema riječima Drage Adžage Podružnica Vukovar svoj utemeljiteljski zbor održat će u narednih dva tjedna, što je uvjetovano slobodnim terminima predsjednika HSP AS prof. Ivana Tepeša i drugih stranačkih dužnosnika. U međuvremenu bit će ustrojeni Klubovi mladih i žena starčevićanki Podružnice Vukovar te Odbor za branitelje koji će aktivno sudjelovati u radu kasnije izabranog vodstva Podružnice. Dužnosnici i članovi HSP AS Podružnice Vukovar odredit će svoje izaslanike i kandidate za reizbor Županijskog vijeća HSP AS Vukovarsko-srijemske županije koji će biti održan u Vinkovcima 05.02.2015. Drago Adžaga umirovljeni je pukovnik HV-a. Aktivni pripadnik MUP-a RH i Oružanih snaga RH od 07.10.1990. do 01.09.2003. Bio je dragovoljac Domovinskog rata, branitelj Vukovara gdje je i ranjen, a tijekom najaktivnije obrane Vukovara i najžešćih napada obnašao je dužnost zapovijednika prve brigadne satnije vojne policije u Vukovaru, a samim tim i u RH. Hrvatski ratni vojni invalid te višestruko pohvaljivan i odlikovan u ratu i miru. Aktivno služenje u Hrvatskoj vojsci završio je na dužnosti pomoćnika zapovjednika za sigurnost V. gardijske brigade HV-a Politički nakon vojnog umirovljenja neaktivan do uključenja u rad HSP AS.   S dužnim poštovanjem, Predsjednik Odbora za medije i odnose s javnošću Stjepan Stipo Ćorić, ing. inf.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.