Umrla 41-godišnja mopedistica na koju je autom naletio pijani mladić

21.06.2022. 14:41:00

VARAŽDIN, 21. lipnja 2022. (Hina) - Od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, u varaždinskoj je bolnici umrla 41-godišnja mopedistica na koju je u nedjelju u Hrženici automobilom naletio pijani 22-godišnjak.

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko 18.30 sati, kad je 22-godišnjak vozeći pod utjecajem alkohola s izmjerenih 2.05 promila vozio Varaždinskom ulicom iz smjera Hrastovljana u smjeru Svetog Đurđa.

Izlazeći iz zavoja nije prilagodio brzinu i izgubio je nadzor nad upravljačem. Mladić je vozilom prešao na suprotnu stranu ceste te udario u moped koji je vozila 41-godišnjakinja.

Mopedistica je u nesreći teško ozlijeđena te je prevezena u varaždinsku bolnicu, gdje je od posljedica ozljeda preminula, priopćila je varaždinska policija u utorak.

Zbog izazivanja prometne nesreće okrivljeni mladi vozač je uhićen te je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku.

(Hina) 

Izvor: Hina.hr

Izvorni autor: HINA/Foto: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.