Umro je hrvatski branitelj Darko Pajičić

22.11.2015. 09:14:22

Darko Pajičić, maloljetni dragovoljac Domovinskog rata kojeg je prebila Ostojićeva udbaško-četnička milicija, preminuo je jučer od posljedica premlaćivanja. Pokojni Darko je tako postao još jedna od stotina tisuća žrtvava zločinačkog jugoudbaškog režima koji od 1941. godine na ovamo nemilice i nemilosrdno ubija Hrvate. Istog onog režima kojem ne pada na pamet štititi hrvatsku granicu nego preko iste bez ikakve kontrole pušta teroriste, ali će zato nemilosrdno pendrečiti Hrvate kako bi zaštitila ćirilične ploče kojima je zapišala naš Vukovar. Darko, tvoj život nije ugašen uzalud. Laka ti bila hrvatska zemlja za koju si se borio. Sućut članovima njegove obitelji. Posljednji ispraćaj našeg Darka biti ce u ponedjeljak, 23.studenog 2015.g u 14:00 h na Memorijalnom groblju u Vukovaru. Vječna mu hvala i slava. Počivao u miru Božijem

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.