Uoči dana pada Vukovara, popis Hrvatskih kafića u Vukovaru!

14.11.2016. 07:08:05

Popis hrvatskih kafića u Vukovaru, u kojima gosti iz Hrvatske mogu popiti kavu, ili pojesti nešto, na obostrano zadovoljstvo, i kupaca i prodavatelja. Izbjegavajte srbske kafiće, jer se nitko još od srbskih političara iz Srbije i iz Hrvatske nije ispričao za zločine, niti je naplaćena ratna reparacija Hrvatskoj, koja je po realnoj procjeni mene kao laika ogromna. Veliki su ulozi i izbjegavajte takove kafiće zbog žrtava, velikih i ljudi i bojovnika koji su pali za Hrvatsku, i dali najveći obol u borbi za ostvarenje stoljetnog hrvatskog sna. Silovatelji šetaju Vukovarom, koljači također iz Vukovara i Borovo sela, a najmučnije od svega jeste to da pravda nije još uvijek sprovedena na način koji bi trebao odgovarati svima, nama mail Hrvatima, a pogotovo vukovarcima. Pijetet za Vukovar još uvijek nema, a nema niti ikakvih naznaka da bi se to moglo odraditi. Ćirilične ploče još uvijek su u Vukovaru, i prkose svima, od najčestitijih Hrvata iz Iloka do Istre, pa sve do Prevlake. Onim drugima to ionako nije bitno. Imajte poštovanja prema žrtvama Vukovara i Ovčare i svim poginulima. Birajte svijeće koje ćete kupiti. Ne donosite na grobove one iz Srbije. Naši hrvatski kafići u centru: Kavana Navis, Il Fiumen, Twins, Bears Bar, Tao, Best, Hystori. Također i svi kafići u Golubica Mall-u. Naši restorani oko centra: Restoran Vrške, Pizzeria Chiara, Mexican bar Tequila, Vukovarska kuća u Adici, Restoran Nada.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.