UPRAVNI ODBOR HRS-A: Otkazi za Babića, Balića i Metličića?

29.01.2017. 20:20:49

Nakon šokantnog poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva u Parizu od Slovenije (30:31) predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Tomislav Grahovac najavio je za utorak sjednicu Upravnog odbora HRS-a na kojoj će se odlučivati o povjerenju izborniku Željku Babiću. “Nakon razgovora sa svim članovima Upravnog odbora, sazvao sam sjednicu Upravnog odbora u utorak s početkom u 14 sati. Jedina točka sjednice Upravnog odbora bit će odlučivanje o povjerenju izborniku Željku Babiću, koordinatoru Ivanu Baliću i stručnom stožeru hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije”, kazao je predsjednik HRS-a Grahovac na službenoj web-stranici. Babić je svoju ostavku nudio nakon ispadanja od Poljske u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju, ali mu je ukazano povjerenje pred nastup na Svjetskom prvenstvu. Izbornik je na pitanje novinara RTL-a namjerava li dati ostavku kazao da o tome “mora razgovarati sa suprugom”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.