UREDNIŠTVO BRANITELJSKOG PORTALA... NAJAVA - PREDSJEDNIKU HRVATSKOG SABORA I VLADE...

10.03.2017. 09:20:45

Ueredništvo Braniteljskog portala obratit će se sutra javnim priopćenjem svim medijima, jer svi mediji su prenijeli našu zamolbu od prije tjedan dana da nas prime predsjednici Hrvatskog Sabora i Vlade. Zamolba je poslana svim medijima koji su je korektno objavili, poslana je e-mailom predsjedniku Hrvatskog Sabora i Vlade kao i u pisanom obliku. Nismo dobili očitovanje niti odgovor Obzirom da do danas nismo dobili nikakvu povratnu informaciju, a došli smo do novih spoznaja da se taj naš sastanak pokušava svim silama spriječiti... - Moramo podsjetiti hrvatsku javnost;- zamolbu koju smo uputili sa jednom jedinom tematikom;- selektivna primjena hrvatskog pravosuđa i istražnih organa sa tvrdnjom da se u ovoj državi, najbrže i najučinkovitije sudi hrvatskim braniteljima te blokiranim građanima i ovršenim malim građanima ove države sa kojim se sudovi vrlo brzo obračunaju i donesu pravorijek i izvršenje u najkraćem mogućem roku. - Ono što sutrašnjim priopćenjem Uredništvo Braniteljskog portala neće spomenuti jest trenutno sveprisutni g. Saucha i afere dnevnice, ali sigurno hoćemo navesti velike probleme dosta slične ovom i one  koje smo dobili i objavili od gospođe Vidović koja će ujutro zajedno sa svojim malodobnim djetetom, majkom i teško bolesnim ocem, hrvatskim branieljem Mirkom Buzovom biti izbačeni iz stana na ulicu. Uredništvo Braniteljskog portala koje čine dokazani hrvatski branitelji stječe dojam da nas se neće primiti pa čak ni korektno pismeno izvijestiti o razlogu neprimanja. Uredništvo Branitelskog portala

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.