Uredništvo Thompsonove stranice: Zloćko iz S. Dalmacije objavio neistine

06.03.2017. 17:54:26

ISPRAVAK BEZ SUĐENJA Odluku suda nije dobio Marko Perković Thompson kao ni njegov odvjetnik, poručuju na Thompsonovoj fb stranici Uredništvo stranice Marka Perkovića Thompsona na fb-u objavilo je kako je Slobodna Dalmacija napisala netočne informacije kada je u pitanju Thompsonova tužba protiv RTL-a. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 'ISPRAVAK BEZ SUĐENJA Zloćko iz Slobodne Dalmacije (jedan od dvojice na slici ispod) objavio je neistinite tvrdnje. Naime, odvjetnik Marka Perkovića Thompsona u slučaju tužbe protiv RTL-a NIJE Danijel Antun Banić. U nemogućnosti da to dokažemo pozivamo ("tužitelja" na slici ispod) novinara koji je to napisao, (u pripadnost njegove nacionalnosti i svjetonazora ne ulazimo) a zbog objektivnog izvještavanja te kako se javnost ne bi obmanjivala, da dokaže svoju tvrdnju kako je Danijel Antun Banić u slučaju protiv RTL-a odvjetnik Marka Perkovića Thompsona i taj dokaz objavi u Slobodnoj Dalmaciji. Cijeli naručeno smišljeni tekst o odluci suda ne možemo komentirati jer osim dotičnog novinara tu odluku suda nije dobio Marko Perković Thompson kao ni njegov odvjetnik. Kada i ako Thompson i njegov odvjetnik dobiju tu presudu, izvijestit ćemo Vas o njihovoj reakciji. Link na članak gdje novinar likuje kako Thompson NIJE USPIO DOKAZATI DA NEŠTO OD NEKOGA NIJE UZEO. → http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/472019/domoljubni-slavuj-koji-je-stan-kupio-novcem-opljackanog-naroda-thompson-izgubio-na-sudu-nije-dokazao-da-mu-hdz-nije-platio-pola-milijuna-eura-za-sutnju Mi zaista razmišljamo kako dokazati da nešto nisi uzeo jer ipak do sada smo smatrali da onaj tko sumnjiči treba dokazati. Uredništvo M.P.T stranica'.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.