Uskršnja čestitka ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda

10.04.2020. 16:17:00

Poštovani hrvatski branitelji,

 

članovi obitelji naših poginulih, nestalih i umrlih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata,

 

dragi prijatelji,

 

iako smo u ovo za nas teško vrijeme zatvoreni u svojim domovima, Isus nas poziva da otvorimo svoja srca. Poziva nas da se okrenemo jedni drugima, da unatoč nužnoj distanci budemo bliži nego ikada, da usprkos svim nedaćama osnažimo naše zajedništvo, ono isto koje nas je vodilo u Domovinskom ratu iz kojega smo izašli kao pobjednici.

 

Prisjećajući se Kristove žrtve za spas svih nas, prisjećamo se i svih naših žrtava za našu slobodu i neovisnost, naših poginulih i nestalih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata.

 

Mnogima ni danas ne znamo sudbinu, ali upravo nam Kristovo uskrsnuće daje nadu da ćemo s vjerom u Njega i našim predanim radom pronaći grobišta i njima omogućiti dostojna posljednja počivališta, a njihovim najmilijima spokoj do susreta u vječnosti.

 

U iščekivanju najvećeg kršćanskog blagdana, svima vama i vašim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Uskrs, da vas čuva, tješi i hrabri vjera u Boga baš kao i onda kada ste s krunicom oko vrata bili na prvoj crti ili s krunicom u rukama iščekivali vijesti o vašim najmilijima. I kada vam je teško, znajte da u svojoj boli i patnji niste sami.

 

 

Sretan vam Uskrs!

Vaš, Tomo Medved

 

 

 

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Izvorni autor: MHB/Foto: MHB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.