Uskršnja čestitka ministra Medveda

01.04.2021. 17:49:00

Poštovani hrvatski branitelji,

članovi obitelji naših poginulih, nestalih i umrlih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata,

dragi prijatelji,

u iščekivanju najvećeg kršćanskog blagdana, Isus nas poziva da otvorimo svoja srca i usprkos svim nedaćama osnažimo naše zajedništvo, ono isto koje nas je vodilo u Domovinskom ratu iz kojega smo izašli kao pobjednici.

I ovaj Uskrs prigoda je da se prisjetimo Kristove žrtve za spas svih nas, kao i svih naših žrtava za našu slobodu i neovisnost, naših poginulih i nestalih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata.

Vjera u Kristovo uskrsnuće budi nam nadu i daje snagu kako bismo i nadalje ustrajali u našoj svakodnevnoj borbi i lakše se suočavali sa svim izazovima ovozemaljskog života.

Vama i vašim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Uskrs, neka vas tješi i hrabri vjera u Boga koji je naše ishodište i naše utočište. I znajte da ni u najtežim trenucima niste sami – On je s vama.

Sretan vam Uskrs!

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.