Utvrđuje se identitet troje proginulih u prometnoj nesreći u Ogulincu

09.05.2022. 10:31:00

ZAGREB, 8. svibnja 2022. (Hina) - Policija i dalje utvrđuje identitet troje poginulih u osobnom automobilu zagrebačkih registracija, u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u mjestu Ogulinec, na području Velike Gorice, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.

Višesatnim očevidom je utvrđeno da se jučer, oko 17 sati u Ogulincu, za sada nepoznati vozač osobnog vozila Ford Fokus zagrebačkih registracija, kretao Zagrebačkom ulicom u smjeru jugoistoka. U jednom trenutku vozilo je s prometnice skrenulo na meki teren i naletilo na metalni nosač prometnog znaka, a potom na betonski most kanala, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Uslijed toga došlo je do nekontroliranog prevrtanja i izlijetanja vozila na makadamsku površinu gdje se vozilo prevrnuo na krov i zaustavilo. U prometnoj nesreći smrtno su stradali vozač i dvije nepoznate osobe, koje su se kao putnici nalazili u tom automobilu.

Tijela troje poginulih prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta, naveli su iz PU zagrebačke.
 
Promet na tom dijelu ceste bio je u potpunosti obustavljen od 17,20 do 21 sat te se odvijao obilazno.

 

(Hina) xsp ysp

Izvor: Hina.hr

Izvorni autor: HINA/Foto: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.