UŽAS U HRVATSKOJ, KOMAD FASADE PAO U KOLICA S BEBOM! Majka plakala u šoku: ‘Jučer je bilo moje dijete, sutra može biti tuđe’

14.09.2021. 17:24:00

U Osijeku je sinoć u Županijskoj ulici 11 pao komad fasade u kolica u kojima se nalazila beba stara nekoliko mjeseci.  Srećom, beba nije ozljeđena jer je komad pao pored nogu.

Majka je plakala

Beba nije ni zaplakala, ali zato majka jest kada je shvatila što se moglo dogoditi da je komad pao drugačije.

Šokirana majka prepričala je kako je tog jutra šetala s mužem i bebom psa. 

Odmah su kontaktirali stanare

Nakon što se to dogodilo, roditelji smo odmah kontaktirali stanare kako bi ih uzpozorili na to da im fasada pada na pločnik i da je prolazak potencijalno opasan i za druge prolaznike. Stanari su se ispričali i rekli kako su željeli sanirati fasadu, ali da je Grad odustao od sufinanciranja.

“Jučer je bilo moje dijete, sutra može biti nečije tuđe. S obzirom koliki je komad pao, mogao je ozlijediti i odraslu osobu”, rekla je uznemirena majka. 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: N.K./Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.