UŽASNO LOŠE OSMIŠLJENA KAMPANJA: SDP i Josipović u panici pa pokušavaju stvoriti atmosferu izvanrednog stanja

02.01.2015. 19:59:42

- Vidjeli ste ono što smo prije dva dana najavljivali da će se voditi jedna prljava, agresivna kampanja na najgori mogući način, rekla je na konfenciji za medije u središnjici HDZ-a Ivana Maletić aludirajući na današnji žestoki napad SDP-ovog potpredsjednika sabora Nenada Stazića na njihovu predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović.

Riječi su to koje su se odnosile i na današnji napad verbalni napad na HDZ kojeg je tijekom prve ovogodišnje sjednice Vlade izrekao premijer Milanović, ali i na otvoreno pismo kojim je Ivo Josipović danas također prozvao stranku za korupciju. - Od straha su preko panike došli do stampeda i sada stvaraju jednu atmosferu izvanrednog stanja u našoj državi umjesto da se koncentriraju na gospodarstveni oporavak - poručila je i Stazića prozvala čovjekom govora mržnje i podjele, čovjekom koji je ljetovao za 7 kuna po danu na Brijunima uz odobrenje vrhovnog zapovjednika Ive Josipovića. HDZ-ova eurozastupnica još jednom je podsjetila na teško gospodarsko stanje u kojem se država nalazi te Milanovioća i njegovu vladu okrivila za uzastopni pad BDP-a u posljednjih 12 kvartala. Dalje je dodala: ''Stojimo iza novogodišnjeg govora buduće predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja želi raditi na novom Hrvatskom zajedništvu te rastu i razvoju hrvatskog društva''. Oštro je kritizirala i Stazićevu izjavu da će njena stranka, ako Kolinda osvoji izbore, obustaviti sve istrage o korupciji. Istaknula je kako je upravo HDZ pokrenuo istrage i stvorio uvjete da se pokrenu procesi, a upravo je Milanovićeva Vlada ta koja ih obustavlja. Podsjetila je da je bivši član kukuriku vlade izjavio te je upravo Milanović tražio da se obustavi istraga protiv bivše šefice porezne uprave. Maletić je zaključila da je Josipović izvor problema, a ne rješenja, te da njegova retorika ne priliči jednom predsjedniku. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.