UŽIVAJTE JOŠ DANAS, A ONDA KREĆE DRAMA! Meterolozi najavili veliki promjenu vremena, pogledajte što nas očekuje

24.05.2022. 09:50:00

Još danas uživajte u lijepom i sunčanom vremenu, jer od srijede nas očekuje nestabilnije vrijeme te je moguće da će biti kiše i pljuskova, osobito u poslijepodnevnim satima, a moguća su i lokalna nevremena.

Kako za utorak prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) bit će većinom sunčano te vrlo toplo, ponegdje i vruće, povremeno umjerena naoblaka, uglavnom u prvom dijelu dana na sjevernom i na dijelu srednjeg Jadranu te u gorju i unutrašnjosti Dalmacije mjestimice uz mogućnost za poneku kap kiše. Vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni, na istoku jugoistočni i istočni, a na Jadranu jugo, većinom ponegdje na otvorenom moru jako. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 26 do 31 stupanj Celzijeva.

Već od srijede očekuje se nestabilnije vrijeme, moguće je da će biti kiše i pljuskova, osobito kasnije poslijepodne, a moguće je i lokalne nevrijeme. Nestabilno vrijeme nastavit će se i tijekom četvrtka, a jače nestabilnosti moguće od tijekom noći na subotu, prodorom hladne fronte sa sjeverozapada Europe.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: DHMZ

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.