Uživajte u sunčanom danu: Slijedeći tjedan ponovno kiša

19.05.2013. 14:15:04

Danas prijepodne većinom sunčano. Sredinom dana i poslijepodne uz prolazno jače naoblačenje mjestimice se očekuju pljuskovi i grmljavina, najprije na sjevernom Jadranu, a kasno poslijepodne i navečer u unutrašnjosti. Najsunčanije će se zadržati na južnom Jadranu. Vjetar u unutrašnjosti slab do umjeren jugoistočni, poslijepodne južni i jugozapadni, na Jadranu prijepodne umjereno i jako jugo, poslijepodne će okrenuti na umjeren sjeverozapadni, na sjevernom Jadranu jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka od 23 do 28 °C. U Zagrebu djelomice sunčano, sredinom dana i poslijepodne uz promjenljivu naoblaku. Uglavnom poslijepodne i navečer mjestimice se očekuju pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab, prema kraju dana umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka od 24 do 26 °C. Biometeorološke će prilike biti razmjerno povoljne. U drugom dijelu dana se kod meteoropata i kroničnih bolesnika mogu javiti umor, razdražljivost i glavobolja. Djelomice, a u ponedjeljak i pretežno sunčano. Uz povremeno više oblaka uglavnom će u utorak i srijedu ponegdje biti kiše ili pljuskova uz mogućnost grmljavine. Maksimalna temperatura zraka malo niža. Foto: AFP Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.