Uživajte u suncu, za dva dana stiže promjena vremena

18.08.2013. 16:52:36

Sunčano vrijeme i visoke ljetne temperature nakratko će prekinuti promjena vremena koju meteorolozi najavljuju za utorak, kad bi u unutrašnjosti trebala pasti kiša.

Kako najavljuju meteorolozi DHMZ-a, u ponedjeljak će pretežno biti sunčano i vruće. Prema kraju dana su uglavnom u zapadnim područjima, uz mjestimice umjeren i jak razvoj oblaka, mogući pljuskovi i grmljavina. Najniža jutarnja temperatura zraka u ponedjeljak bit će od 13 do 18, na Jadranu između 19 i 24, a najviša dnevna uglavnom od 30 do 35 stupnjeva Celzijusovih. U utorak se u unutrašnjosti očekuje promjenljivo i svježije vrijeme, uz mjestimice kišu ili kratkotrajne pljuskove. Od srijede se najavljuje razvedravanje, tj. pretežno sunčano i uglavnom suho vrijeme. Na Jadranu će pak u utorak biti povremene naoblake, ali po projekcijama DHMZ-a, ne bi trebala padati kiša.   Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.