Uživo: Evo gdje možete gledati spektakl Benfica-Dinamo u EL

14.03.2019. 08:20:43

Estádio da Luz kapaciteta 64.642 mjesta ugostit će večerašnju utakmicu Benfice i Dinama u uzvratu osmine finala Europske lige. Spektakl će se na TV-u moći pratiti u brojnim zemljama u okruženju Šesti put u povijesti Dinamo ima priliku plasirati se u četvrtfinalu nekoga europskog natjecanja, no prvi put nakon davne 1970., kad je ispao od Schalkea u toj fazi Kupa pobjednika kupova. Zahvaljujući golu Brune Petkovića iz penala u 38. minuti, "modri" nose pobjedu 1-0 na uzvrat osmine finala Europske lige na Stadion svjetlosti u Lisabonu, na noge portualskom velikanu Benfici. Utakmicu sudi Nijemac Deniz Aytekin. Kad se igra Benfica - Dinamo? Utakmica počinje u 21 sat po hrvatskom vremenu (20 sati po lokalnom), a televizijski prijenos u Hrvatskoj je na programu Arena Sport 1, kojega je moguće pratiti u osnovnom paketu MAXtv-a. Uvodna emisija na istom kanalu počinje u 20 sati. Gdje gledati u inozemstvu? Dinamovi navijači u susjednim državama također mogu pratiti utakmicu na televiziji. Prava prijenosa za područje Bosne i Hercegovine i Srbije ima kanal Arena Sport 1, a u Sloveniji će utakmicu prenositi TV Slovenija 2. U Austriji i Njemačkoj meč će se moći pratiti na kanalu DAZN, a u Mađarskoj na kanalu Digi Sport 3, a u Italiji na kanalu Sky Calcio 7.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.