UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Londonska policija ustrijelila ubojice britanskog vojnika

24.05.2013. 11:42:49

U trenutku kada se jedan od njih približio policijskom autu, upucala ga je policajka. Drugi napadač ostao je na drugoj strani ceste, a policajci koji su izašli iz auta upucali su i njega. Događaj koji je šokirao Veliku Britaniju, ali i cijeli svijet, zbio se u juogistočnom Londonu gdje su dvojica islamskih ekstremista usred bijela dana pred mnogobrojnim svjedocima brutalno ubila jednog britanskog vojnika nakon čega su ostali na mjestu događaja doslovno objašnjavajući svoje djelo okupljenima. Nakon nekog vremena stigla je i policija, a dvojica ubojica potrčali su prema njima. U trenutku kada se jedan od njih približio policijskom autu, iz njega ga je upucala policajka. Drugi napadač ostao je na drugoj strani ceste, a policajci koji su izašli iz auta upucali su i njega. Pogledajte šokantni video brutalnih scena iz Londona, uz posebnu napomenu kako se radi o eksplicitnim scenama koje nisu za maloljetne osobe. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.