Večernji doznaje: Ovo je osumnjičenik za ubojstvo maloljetne djevojke iz Malog Lošinja

14.02.2020. 18:03:00

Sugovornik Večernjeg lista, I:V. iz Malog Lošinja kazao je kako je Rafajac osebujna ličnost. Bavio se ribarstvom od kojeg je jedva preživljavao dok je na svom Facebook profilu ispisivao često konfuzne i dugačke statuse.

Otkrivamo tko je 41-godišnji muškarac za kojeg se sumnja da je u petak u ranim jutarnjim satima nožem usmrtio 16-godišnju djevojku u Malom Lošinju.


Policija je potvrdila da su uhitili jednu osobu nad kojom provode kriminalističko istraživanje, no njegov identitet ne otkrivaju. No, Večernji list doznaje kako je riječ o Branku Rafajcu, Osječaninu koji već neko vrijeme živi u Malom Lošinju. Kako su nam kazali susjedi obitelji preminule djevojke, Rafajac je više puta završavao na psihičkom liječenju, ali je uspješno izbjegavao dugotrajnu hospitalizaciju. Prema neslužbenim informacijama, on je u petak između 7 i 8 sati ušetao u kuću nastradale obitelji sumanuto tražeći svoju bivšu partnericu koja je navodno nekad davno živjela na toj adresi. Počeo je urlati, vrijeđati i mahati nožem pred očima majke 16-godišnje djevojke koja je u tom trenutku ispijala jutarnju kavu. Njezina kćer spremala se za školu i uslijed napada svojim je tijelom nasrnula na Rafajca u namjeri da otkloni opasnost, međutim on ju je izbo nožem, a od zadobivevnih ozlijeda preminula je na licu mjesta.
Sugovornik Večernjeg lista, I.V. iz Malog Lošinja kazao je kako je Rafajac osebujna ličnost. Bavio se ribarstvom od kojeg je jedva preživljavao dok je na svom Facebook profilu ispisivao često konfuzne i dugačke statuse. Doznali smo i to kako je Rafajac po mjestu pričao kako je njegov poziv istraživačko novinarstvo te da će razotkriti hobotnicu narko kartela i prostitucije na otoku.


Izvor: Večernji list

Izvorni autor: Juraj Filipović/ Foto: facebook/Goran Kovačić/PIXSELL

Autor: