VELIKA UZBUNA U HRVATSKOM SUSJEDSTVU Uhićeni do zuba naoružani migranti, dobar dio oružja su zakopali u zemlju, a pokušali su pobjeći policiji

25.09.2018. 10:53:59

Dvojica migranata s državljanstvom Alžira i Sirije uhićena su u Sarajevu tijekom policijske racije u kojoj je otkriveno da su posjedovali i skrivali veću količinu oružja, potvrđeno je u ponedjeljak iz ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije. U policijskom priopćenju stoji kako su migranti čiji puni identitet nije objavljen privedeni u nedjelju navečer. Oni su pokušali pobjeći policajcima koji su ih došli legitimirati. Iz policije su potvrdili kako je pretragom stana koji su migranti koristili kao i okolnog prostora pronađeno oružje. Riječ je o jednoj puški, četiri pištolja, prigušivačima, te stotinu metaka različitih promjera.
Lokalni su mediji izvijestili kako je nešto od tog oružja pronađeno zakopano u zemlji.
Migranti inicijala A. M. koji dolazi iz Sirije, te D. A. iz Alžira, na ispitivanju su a u istragu je uključena i Služba za poslove sa strancima koja djeluje pri Ministarstvu sigurnosti BiH. Hina / jutarnji.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.