Veliki mimohod Hrvata u Australiji i misa za pokojnog gnerala…VIDEO…

09.12.2017. 15:15:46

Mimohodom od 40 minuta hoda kroz Edensor Park u zapadnom Sydneyu gdje živi najbrojnija Hrvatska zajednica u ovom višemilijunskom gradu - od hrvatskog kluba "Kralj Tomislav" prema hrvatskoj crkvi Sv. Nikole Tavelića u St. Johns Parku gdje je održana misa zapokojnog generala...VIDEO... Sydney, 9.12.2017., subota, nakon komemoracije i molitve za generala na stadionu Sydney Uniteda nekoliko stotina Hrvatica i Hrvata uputilo se uz molitvu i pjesmu na put mimohodom od 40 minuta hoda kroz Edensor Park u zapadnom Sydneyu gdje živi najbrojnija Hrvatska zajednica u ovom višemilijunskom gradu – od hrvatskog kluba “Kralj Tomislav” prema hrvatskoj crkvi Sv. Nikole Tavelića u St. Johns Parku gdje je održana misa za pokojnog generala.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.