Veliko zanimanje za ‘utakmicu odluke’ u Milanu: Upozorenje Dinama navijačima uoči susreta protiv Atalante

20.11.2019. 16:10:00

Nogometaši Dinama u utorak od 21 sat u Milanu protiv Atalante u sklopu 5. kola skupine C Lige prvaka igraju možda i presudnu utakmicu za plasman u osminu finala. Prema svemu sudeći, pogotovo ako ne izgube više od 4:0 u Milanu, plavi su vrlo blizu europskom proljeću. Pobjeda u gostima kod Atalante ne bi osigurala 2. mjesto u grupi s obzirom kako u posljednjem kolu u Zagreb dolazi Manchester City, najjača momčad ove skupine, ali bi dala ozbiljnu nadu da se i protiv Engleza može barem do boda.

Podsjetimo, nakon četiri kola Dinamo ima pet bodova, koliko i drugoplasirani Šahtar, no, nažalost, Šahtar je u prednosti zbog činjenice da je utakmica u Harkivu između ova dva kluba završila 2:2, a na Maksimiru 3:3, iako su Modri u sudačkoj nadoknadi vodili sa 3:1. Na prvom je mjestu Manchester City, na posljednjem s jednim bodom Atalanta.

Za Dinamovu utakmicu odluke protiv Atalante vlada veliko zanimanje, hrvatski prvak objavio je na svojim stranicama kako su rasprodali svih 4000 ulaznica za svoje navijače, međutim, ubrzo su na crnom tržištu i online servisima osvanule karte u preprodaji. Dinamo je tim povodom izdao priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

‘GNK Dinamo dobio je informacije i saznanja o određenom broju ulaznica za utakmicu Lige prvaka Atalanta BC – GNK Dinamo koje se nalaze u neovlaštenoj preprodaji na crnom tržištu i na online servisima koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo.

Prema uputama talijanskih vlasti upozoravamo sve navijače koji su kupili ili koji će kupiti takve ulaznice da neće moći ući na stadion San Siro u Milanu zbog personalizacije svake ulaznice i osobnih podataka koji moraju biti istovjetni na ulaznici i na osobnom dokumentu s kojim navijači ulaze na stadion.

Policija je obaviještena o saznanjima o preprodaji određenog broja ulaznica, što je u načelu kažnjivo prema Prekršajnom zakonu.

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači koji su putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupili ulaznice to čine na vlastitu odgovornost.”

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.