Velimir Bujanec na svom Facebook profilu: Bolje Haso, nego Vaso!

13.10.2016. 08:15:05

KADROVIRANJE Trgovina je, navodno, sljedeća: Vaso će dobiti mjesto potpredsjednika Sabora, ako "neutralizira" nezadovoljnike s desna... A ja kažem: BOLJE HASO, NEGO VASO! KAKVA GLUPOST! Sutrašnji "Večernjak" donosi spin o tome da Hasanbegović "nema potporu desnog krila HDZ-a"... Bolje da su napisali da nema potporu Vase! Autoricu teksta i onako zovu Iva Puljić - Brkić, a čisto sumnjam da je za Hasanbegovića loše to što ga Vaso ne podržava! Trgovina je, navodno, sljedeća: Vaso će dobiti mjesto potpredsjednika Sabora, ako "neutralizira" nezadovoljnike s desna... A ja kažem: BOLJE HASO, NEGO VASO! Status je to Velimira Bujanca, urednika i voditelja emisije ''Bujica'' na njegovom Facebook profilu, koji prati više od 50.000 fanova, simpatizera i prijatelja, a koji objavljujemo u cijelosti:

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.