Velimir Bujanec: OSTOJA RANKOVIĆ POŽELIO DOBRODOŠLICU MIGRANTIMA, ETO NAM IH NATRAG!

29.07.2017. 16:58:20

Ostoja: “السلام عليكم” OSTOJA RANKOVIĆ POŽELIO DOBRODOŠLICU MIGRANTIMA, ETO NAM IH NATRAG! Sada će opet pozdravljati “Selam alejkum!” VIDEO! Pogledajte kako je Bujica prva, još u rujnu 2015. godine, upozorila da će se zbog Ostoje Rankovića i politike tadašnje Vlade Zorana Milanovića jednoga dana Hrvatska morati suočiti s mogućnošću povratka migranata – zbog suludog neevidentiranja tisuća nevoljnika koje su bahato propuštali u Zapadnu Europu. Europski sud svojom je odlukom ovih dana potvrdio upravo ono o čemu je prof. dr. Andrija Hebrang u Bujici kao povjerenik Predsjednice RH za migrante govorio prije točno dvije godine… (Osim na “Selam alejkum”, posebnu pozornost obratite i na ‘znanje’ engleskog bivšeg najomraženijeg Milanovićevog ministra… Ingrid je pored njega ispala ‘profesorica’!)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.