Velimir Bujanec: PONOSAN NA VARAŽDIN!

25.11.2017. 13:10:32

Upravo sam razgovarao s dragim prijateljem Markom. Pun je pozitivnih dojmova i neskrivenih emocija – sinoć je Arena Varaždin bila prepuna, a Hrvati su k’o vojska pjevali ‘Bojnu Čavoglave’ još i prije njegova izlaska na pozornicu. Za još jedan veličanstveni koncert MP Thompsona tražila se karta više, a Varaždinci su pokazali da su pravi domovine sinovi:) Hvala mome rodnom gradu i veliko hvala Marku; tako mi je žao što nisam mogao biti na koncertu – morao sam raditi, voditi Bujicu…
S obzirom na viđeni potencijal, naročito mlade ljude na koncertu – i za Varaždin vrijedi ona stara: JOŠ NAS IMA, JOŠ HRVATA! PHOTO: Arena Varaždin nikada nije bila ovako popunjena, a Marko mi je jutros rekao: “Osjećao sam se kao da sam u Čavoglavama!”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.