Veterani 4. gbr i Specijalne policije Batt na druženju uz Božićni domjenak

21.12.2013. 13:48:33

001

Tradicionalni Božićni domjenak, koji je u petak s početkom u 16 sati održan u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade i Udruge Specijalne policije BATT - Split, još je jednom okupio veterane ovih dviju legendarnih postrojbi iz Domovinskog rata.

Okupljene su pozdravili Božo Zadro i Ivica Glavota, predsjednici Udruga, a svim okupljenim braniteljima nadolazeće blagdane čestitali su i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, solinski gradonačelnik Blaženko Boban te župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja. Potom je Ivica Glavota, predsjednik Udruge Specijalne policije BATT – Split, uručio zahvalnice za nesebičan doprinos. Zahvalnice su dobili Darko Duplančić, kardiokirurg KBC-a Split, Damir Gabrić, savjetnik za braniteljska pitanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Zoran Vrbatović, novinar i snimatelj s TV Jadrana, te Joško Dadić, s Dalmacija Newsa. Nakon protokolarnog dijela, svi okupljeni nastavili su se uz iće i piće, te zajedničku pjesmu, družiti do kasno u noć. Dijelić odlične atmosfere pogledajte u priloženoj fotogaleriji. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.