Vida stigao u Donji Miholjac, komentirao držanje na autobusu

17.07.2018. 17:39:55

Domagoj Vida stigao je u svoju kuću u Donjem Miholjcu, a dočekalo ga je mnoštvo sugrađana i prijatelja. "Ovo je predivan osjećaj, nešto neopisivo, neka slavlje počne i danas i nastavi se u svim gradovima", rekao je Domagoj. Domagoja su na autobusu morali i pridržavati. "Samo dokaz da smo svi kao jedan, da smo kao braća, pazili smo jedni na druge, mene su držali malo više, bilo je nejverojatno, a sad ćemo napraviti još veću feštu", rekao je i dodao da pokušava ostati normalan. Tek je jučer u Zagrebu shvatio koliko ih ljudi podržava. "Bilo je teško, dobivali smo puno poruka i videa, ali bili smo odsječeni. Hvala im na tome, nismo uzeli zlato, ali pokazali smo svima tko je i što je Hrvatska. Najveća nagrada je što smo državu učinili ponosnom. Velika hvala svim navijačima, ne samo u Zagrebu i Miholjcu, mislim da je ludnica diljem Hrvatske, najveća je pobjeda što smo ujedinili narod, ne znam kada će se ponoviti". Na upit dokad su feštali, našalio se da je to bilo do jutra, ali da neće u detalje. Na kraju je priznao da mu sve još nije došlo u glavu. Po njega je došla i kočija koja ga je u društvu sina i supruge odvela do vatrogasaca koji za njega pripremaju iznenađenje. Slavlje se nastavlja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.