(VIDEO) Bruno Petković poručio da za Index.hr ne daje izjave, stigla mu i podrška: ‘Bravo kume’, ‘Kraljina’, ‘Legenda’…

11.11.2019. 14:45:00

Zanimljiva snimka pojavila se na društvenim mrežama. Jednom prilikom Brunu Petkovića zaustavili su novinari i zatražili izjavu.

“Za koga?”, pitao je Petković, a novinari su se redom predstavili.

“Indexu ne dajem ništa. Oprostite. Nije ništa protiv tebe osobno”, odgovorio je Petković.

“Dobro, ali ja sam poslan ovdje, moram odraditi. Hoćeš mi reći razlog možda?”, viknuo je novinar dok je Petković išao prema autobusu, ali nije dobio odgovor.

Pogledajte video:

Komentari ispod snimke još su zanimljiviji: “Bravo kume”, “Kraljina”, “Legenda”…

Podsjetimo, Matija Babić, pokretač portala Index, ranije je čestitao provokatorima koji su bacanjem baklji na nogometni teren na Europskom prvenstvu namjerno nanijeli veliku štetu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i cijeloj Hrvatskoj. Portal Index mjesecima je bez uspjeha pozivao na bojkot Vatrenih. Svaku utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije portal Index, koji je ”bojkotirao Hrvatsku”, popratio je s barem desetak članaka. Na Facebooku Babić se ”proslavio” uvredljivim i ponižavajućim komentarima na račun hrvatskih branitelja, hrvatskih sportaša, poput Blanke Vlašić.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.