VIDEO - BUJICA! Glogoški i Radoš oštro protiv YUdexa, Stazića i Pupovca; podržali Karolinu Vidović Krišto i generala Tomu Medveda!

05.06.2018. 15:30:19

GLOGOŠKI: “Nije slučajno da postoji portal koji sustavno blati dva ratna generala - ministra hrvatskih branitelja i obrane; to je udar na Domovinski rat i problem nacionalne sigurnosti!” RADOŠ: “Ispada da bi general Medved svoga sina trebao potjerati u Irsku, a Hrvatska će ostati rezervirana za one koji vode kampanju za odlazak! Jedan od njih je i Stazić!”
Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100-postotnih HRVI 1. skupine, optužio je Milorada Pupovca: “On zastupa interese samo jednog dijela srpske manjine - onih koji su napadali Hrvatsku, a ja ih zovem teroristima!” Gostujući u Bujici na Z1 otkrio je šokantne podatke: - Isplaćujemo 3.000 mirovina bivšim pobunjenicima iz tzv. SAO Krajine, a sada će dobivati invalidnine i svi teroristi ranjeni nakon ‘93. Za one ranjene 1991. i 1992. godine pobrinula se Srbija! Marko Radoš, tajnik udruge, ujedno je i član stranke Neovisni za Hrvatsku. Komentirao je imenovanje nove gradske pročelnice za kulturu: “Ana Lederer nastavit će u Zagrebu tamo gdje je na državnoj razini stao dr. Hasanbegović; uvest će rada u sektor kulture i novac će se sada drukčije trošiti! Pupovac od Grada Zagreba više neće dobiti ni kune!” Glogoški se u emisiji založio za to da država napravi Registar agresora, a Radoš je podsjetio na skandalozan status pripadnika HVO-a koji još nije riješen, dok se - s druge strane, statusi bivših srpskih pobunjenika rješavaju promptno! Velimir Bujanec [embed]https://www.youtube.com/watch?v=viIIranCMVo&t=129s[/embed]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.